Ikhtiman.kgmHH-modderpompArtikel 8 Essentiële aspecten van de operationele procedures

vrijgavetijd:2023-05-05 09:41:03 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:451

Kerntips:Ikhtiman.kgm,   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsopper

   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.

Ikhtiman.kgm   Bijvoorbeeld,Ikhtiman.kgmDompelrioolwaterpomp, /c-ah modderpomp is een kleine diameter modderpomp zonder drijvende verwijderingsring. Wanneer het nodig is om de waaier te verwijderen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen,Ikhtiman.kgmHH-modderpomp, de waaier in de tegenovergestelde richting volgens de draairichting op het pomplichaam te roteren, en dan kan de waaier gemakkelijk worden verwijderd

   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.

Damman.   Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest

Draai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is, Open de klep.

   Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking


Ikhtiman.kgmHH-modderpompArtikel 8 Essentiële aspecten van de operationele procedures



   De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, brons, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw- chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele fouten

De rrypomp kan van twee materialen worden gemaakt, één is slijtvast metaalmateriaal, de andere is slijtvast rubbermateriaal. Volgens de werkomstandigheden,Ikhtiman.kgmVuur diepe waterpomp, kunnen senior ingenieurs van de Panshi-pompindustrie voor u selecteren en ontwerpen; Bijvoorbeeld, ZJ-serie

   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen

Variabele kosten   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.

   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.

   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.


Ikhtiman.kgmHH-modderpompArtikel 8 Essentiële aspecten van de operationele procedures



   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid, en de markterkenning verbetert voortdurend, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.

De productlijn   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.

   Als de stroom QD overschrijdt, zullen cavitatie en trillingen optreden, die de levensduur van de pomp ernstig zullen beïnvloeden. Daarom mag de pompkop niet te conservatief zijn bij het selecteren van de pomp. Het moet zo dicht mogelijk bij de werkelijke pijpleiding liggen. Over het algemeen mag het niet meer dan één keer van de werkelijke kop van de pijpleiding overschrijden.

   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.

   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Trogiladviserennieuws
TrogilLaatste nieuws